Sabtu, 11 Jun 2011

Harian Metro: Global

Harian Metro: Global


Ryan Giggs sogok adik

Posted: 10 Jun 2011 09:37 AM PDT

RHODRI.
RHODRI.

LONDON: Bintang bola sepak Manchester United, Ryan Giggs dikhabarkan cuba menutup mulut adiknya yang dikhianati - dengan menyogoknya sebanyak 250,000 pound (RM1.25 juta).

Ryan, 37, akan Rhodri sekiranya dia menandatangani perjanjian untuk tidak membuat pendedahan menggemparkan mengenai kegiatan seksnya.


Seorang rakan berkata: "Perkara terakhir yang tidak diingini Ryan ialah lebih banyak rahsia seksnya didedahkan." Bintang Manchester United itu meniduri isteri Rhodri, Natasha selama lapan tahun. Satu sumber yang rapat dengan Rhodri berkata, semalam: "Dia tahu terdapat wanita lain dalam kehidupan abangnya." Ryan hampir berjaya untuk menawarkan wang sogokan itu kepada adiknya. Rhodri kini diwakili peguam daripada Schillings, syarikat yang gagal merahsiakan hubungan sulitnya dengan bintang Big Brother, Imogen Thomas. Sekiranya Rhodri menggunakan khidmat peguam yang tidak mampu dibayarnya, maka itu mungkin bermakna Ryan memujuknya supaya tidak mendedahkan lebih banyak rahsia seks. Rhodri yang kini tinggal bersama rakannya, Will Mellor pelakon siri televisyen, semalam muncul buat kali pertama sejak tiga hari dengan wajah murung. Apabila ditanya adakah dia sudah bercakap dengan Ryan, dia menjawab: "Ya, saya sudah bercakap dengannya." Rhodri dikatakan menimbang tawaran Ryan itu.

Satu sumber berkata: "Rhodri memberitahu bahawa Ryan mahu menutup mulutnya. Jumlah yang ditawarkan ialah suku juta paun.


"Kasihan Rhodri. Dia dikhianati Ryan tetapi masih tidak tahu apa tindakan terbaik perlu dilakukan.


"Dia mengalami detik yang sukar. Dia tidak punya banyak wang, jadi 250,000 paun itu amat berguna baginya." - Agensi

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Britney Spears akan kahwin lagi

Posted: 10 Jun 2011 09:35 AM PDT

HOLLYWOOD: Bintang pop, Britney Spears akan melangsungkan perkahwinan - untuk kali ketiga.

Penyanyi berusia 29 tahun itu sudah bertunang secara rahsia dengan temna lelakinya Jason Trawick yang masih menjadi pengurusnya hingga bulan lalu.


Ejen mencari bakat, Trawick - 10 tahun lebih tua daripada Britney - melamarnya dengan menulis puisi romantik dan memenuhi lantai kediaman mereka di Los Angeles dengan lilin dan bunga mawar.

Britney dilihat sudah memakai cincin berlian bentuk bunga di jari manisnya.


Satu sumber berkata: "Britney terdesak untuk berkahwin lagi dan mempunyai anak. Tetapi, dia seorang yang tradisional dan tidak mahu memulakan keluarga bersama Trawick hingga mereka melangsungkan perkahwinan." Pasangan itu merancang mengadakan majlis perkahwinan secara kecil-kecilan di Hawaii selepas Britney menyelesaikan konsert jelajahnya. Sumber itu juga menambah: "Britney sedang dilamun cinta." - Agensi

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan