Sabtu, 2 Julai 2011

Harian Metro: Global

Harian Metro: Global


Berlusconi bernafsu muda

Posted: 01 Jul 2011 09:54 AM PDT

ROME: Perdana Menteri Itali Silvio Berlusconi boleh melakukan hubungan seksual sebanyak lima kali sehari, dedah doktor peribadinya, semalam.

Pakar perubatan itu berkata, Perdana Menteri berusia 74 tahun itu mempunyai nafsu seksual seorang lelaki yang berusia 15 tahun lebih muda daripadanya. Pendedahan Dr Umberto Scapagnini di radio itu dibuat pada hari sama di mana mahkamah mendapat tahu tentang adegan lucah di vila Berlusconi - yang mendapat gelaran 'bordello' atau rumah pelacuran oleh pendakwa raya.


Penari gelek Karima El Mahroug, yang berusia 17 tahun ketika bertemu Berlusconi dikatakan berkongsi kucupan lesbian - Sapphic - bersama ahli politik Nicole Minetti, 25, untuk menghiburkan Berlusconi di salah satu parti bunga bunga tahun lalu.

Pendakwa raya Pietro Forno memberitahu mahkamah Milan adegan itu semata-mata untuk Berlusconi dan dibayar olehnya. Nicole yang berketurunan Itali, pembantu doktor gigi yang kemudian menjadi ahli majlis dikatakan merekrut gadis untuk parti di vila itu dekat Milan. Bunga bunga adalah ungkapan permainan seks selepas makan malam.


Pintasan telefon mendedahkan bagaimana beberapa wanita memakai uniform jururawat dan pegawai polis menari di tiang. Mereka didakwa diberikan wang tunai dan barang kemas sebagai bayaran untuk khidmat seksual. Hakim Maria Grazia Domanico akan memutuskan sama ada terdapat cukup bukti untuk menghantar Nicole, pengacara TV, Emilio Fede, 79, dan ejen bidang hiburan, Lele Mora, 55, untuk perbicaraan atas dakwaan merekrut pelacur. Terdapat 33 wanita di sesetengah parti anjuran Berlusconi. Beliau berkata, angka itu terlalu ramai 'walaupun untuk lelaki separuh usianya'. Namun, Dr Scapagnini berkata: "Secara fizikal dia seperti lelaki yang berusia 60 tahun atau lebih muda lagi." Berlusconi menafikan membayar untuk khidmat seks bersama Karima ketika gadis itu masih di bawah umur. - TS

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

KFH buka cawangan ke-9

Posted: 01 Jul 2011 09:53 AM PDT

SYARIKAT perbankan Islam asing, Kuwait Finance House Malaysia Bhd (KFH) terus mengukuhkan kedudukan dalam sektor perbankan itu di negara ini apabila membuka cawangan terbarunya yang kesembilan di Kota Kinabalu.

Ketua Pegawai Eksekutif KFH, Jamelah Jamaluddin berkata, pembukaan cawangan baru itu dijangka dapat meningkatkan pertumbuhan ekonomi kerana memberikan perkhidmatan kepada ahli perniagaan yang berminat menggunakan perkhidmatan perbankan secara Islam.


"Kami sedar negeri ini terkenal dengan industri pelancongan dan perladangan serta yakin penubuhan cawangan ini sangat diperlukan kerajaan negeri bagi menarik pelabur asing dari Timur Tengah.

"Pembukaan cawangan ini secara tidak langsung memberi kesan, terutama pelaburan secara terus," katanya pada sidang media di Kota Kinabalu, semalam.


Turut hadir, Ketua Menteri, Datuk Seri Musa Aman yang merasmikan pembukaan cawangan berkenaan.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan