Ahad, 18 Disember 2011

Harian Metro: Global

Harian Metro: Global


Britney, Trawick bertunang

Posted: 17 Dec 2011 01:54 PM PST

LAS VEGAS: Penyanyi pop Britney Spears dan kekasihnya Jason Trawick akhirnya mengumumkan pertunangan mereka, semalam.

Pasangan itu mengadakan majlis tertutup di bandar raya ini untuk meraikan pertunangan mereka bersama keluarga dan rakan terdekat di Planet Hollywood Resort and Casino.


Pasangan terbabit juga dijangka meraikan kegembiraan mereka dalam majlis makan malam di Chocolate Lounge, Sugar Factory di Hotel Paris sebelum menghadiri parti tari-menari di kelab malam Chateau.

Menurut sumber, Trawick melamar Britney malam Jumaat lalu ketika dia menyambut hari jadinya yang ke-40 tahun. "Ya, kami sudah bertunang," kata Trawick kepada Access Hollywood, pagi semalam.


Trawick berkata, dia menghadiahkan cincin berlian tiga karat Neil Lane ketika melamar Britney.


"Ia adalah sesuatu yang tradisional. Trawick memilih cincin yang digemari Britney. Dia membuat kejutan itu selepas Britney memberikan hadiah hari jadinya," kata satu sumber kepada Hollywood Insider. Britney, 30, yang baru selesai mengadakan konsert jelajah Femme Fatal mengesahkan berita itu di laman Twitternya.

"Malam tadi, Trawick mengejutkan saya dengan hadiah yang sudah lama saya nantikan selama ini," tulisnya.


Satu sumber memberitahu, Trawick sebelum itu meminta kebenaran daripada bapa Britney, Jamie Spears yang bertindak sebagai penjaga Britney untuk mengahwini anak perempuannya.

Britney mula berpacaran dengan Trawick pada awal 2009 selepas hubungan kontroversi penyanyi itu bersama paparazzi Adnan Ghalib berakhir.


Trawick juga dikatakan mempunyai hubungan yang rapat dengan dua anak lelaki Britney, Sean Preston, 6, dan Jayden James, 5.


Pasangan itu dikhabarkan akan memeterai perjanjian praperkahwinan sebelum melangsungkan perkahwinan mereka. - DM

Full content generated by Get Full RSS.

Miley berusaha jadi ikon remaja terbaik

Posted: 17 Dec 2011 01:53 PM PST

HOLLYWOOD: Artis remaja Miley Cyrus menerima banyak kritikan selama ini kerana perangai liarnya.

Bagaimanapun, Miley baru-baru ini, mengakui menjadi ikon remaja amat penting bagi dirinya dan dia berharap dapat memberi conton terbaik kepada peminatnya.


"Saya berusaha menjadi ikon remaja yang terbaik kepada peminat dan menganggap ia sesuatu yang serius dalam hidup.

"Namun demikian, saya tidak dapat menjadi seorang individu yang sempurna dari semua segi. Saya hanya dapat mencuba melakukan yang terbaik," katanya.

Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan